Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Nagy Árpi

A nap csúnyája. És a meztelen igazság.

Friss topikok

Linkblog

Meggyes Tamás hölgyekkel újrázna

anagyárpi 2010.09.14. 08:09

Arató Vera nem más, mint a városi televízió, az ETV ügyvezetője, és tiszta véletlenül a városi Fideszt vezető Steind Balázs élete párja. Bakos Erika neve még jobban cseng, hisz ő nem más, mint akit az APEH hajkurászott több mint 100 milliós adóelmaradás miatt. Férje egykoron Kövér László Fidesz vezír testvére: Kövér Szilárd volt.

Keresd a nőt!

 

Címkék: fidesz szex vörös akt esztergom meggyes tamás

Szólj hozzá!

Magyaroknak magyarok magyarságot magyarul

anagyárpi 2010.09.10. 12:31

A Székely himnusz zeneszerzőjére, Mihalik Kálmánra emlékeztek Szegeden. Csongrád Megye Önkormányzata, a Mihalik Kálmán Alapítvány, a Szegedi Erdélyi Kör és a Rendezvényház Nonprofit Kft. szervezésében megkoszorúzták Mihalik Kálmán sírját a Belvárosi temetőben. Részlet egy tisztelgő beszédből: „Most, amikor megadja a határon túli magyaroknak, így a székelyeknek is a magyar állampolgárságot a magyar állam, úgy gondolom, hogy Csaba királyfi, Attila király legkisebbik fia a tejúton tért vissza hozzánk, székelyekhez, magyarokhoz hun seregével, és vezeté a keskeny csillag ösvényen.”

Székely ember nem beszél képzavarokban, legfeljebb, ha álszékely

Címkék: szex szeged akt barna

Szólj hozzá!

Tampontolvajokra csapott le a rendőrség

anagyárpi 2010.09.09. 06:04

A X. Kerületi Rendőrkapitányság 2010. szeptember 1-jén a délutáni órákban szabálysértési őrizetbe vett egy 18 éves nőt és egy 18 éves férfit, mert a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy az Örs vezér tér egyik bevásárlóközpontjának üzletéből tamponokat tulajdonítottak el. Az üzlet biztonsági őre azonban tetten érte és a kerületi járőrök kiérkezéséig visszatartotta őket.

Érzés és vérzés 

 

Címkék: szex akt barna

Szólj hozzá!

Nemzeti együttműködési családiasság

anagyárpi 2010.09.08. 09:29

Ágh Péter fideszes országgyűlési képviselő, szombathelyi önkormányzati képviselő, Fidelitas elnök édesanyját augusztus 30-án Orbán Viktor nevezte ki a Vas Megyei Közigazgatási Hivatal vezetőjének.

Viktatúra vidéken 

 

Címkék: fidesz szex szombathely szőke akt

Szólj hozzá!

Kisnagyemberek

anagyárpi 2010.09.07. 07:49

"Nyilvánvalóan badarság lenne azt gondolni, (...) hogy egyes nyilatkozatok kapcsán mondjuk tőzsdeindexek és árfolyamok mozdulnak meg radikálisan." Szíjjártó Péter 2010. 06. 03. (Kósa Lajos államcsőd közeli helyzetről szóló kijelentéséről.)

"Látjuk, hogy amikor most a Nemzeti Bank elnöke csak egy olyan félmondatot mondott, hogy nem hiszi azt, hogy az IMF a közeljövőben finanszírozná Magyarországot, akkor egyből megingott a svájci frank árfolyama." Kósa Lajos 2010. 08. 24. (TV2, Mokka)

Gomba karikatúrái

Címkék: fidesz szex szőke akt kósa lajos szijjártó péter

Szólj hozzá!